Diensten

Aankoopkeuring boot

Bij de aankoop van een schip is het van belang om de staat van het schip vast te stellen. De romp, tuigage, motor en technische installaties. In de "aankoopkeuring boot" wordt het hele schip beoordeeld.

projectbegeleiding

De nieuwe bouw of refit van en schip is een intensief project. Vanuit het programma van eisen werken we naar het juiste ontwerp en de juiste selecties passend binnen het budget. In de bouwfase is de bewaking op kwaliteit, planning en budget in goede handen bij TIM expertise.

Aankoopbegeleiding

Bij het vinden van de juiste boot, komen tal van vragen aan de orde. Stap voor stap gaan we samen door het proces om te komen tot de juiste keuzes.

Advies

Het bezit van een schip gaat gepaard met tal van vragen en uitdagingen. Wat is het probleem? Wat is de beste oplossing? Welke kosten zijn ermee gemoeid? Met mijn advies en jouw beslissing komen we tot de juiste keuzes.

Wal navigatie en support

Het maken van een grote reis begint met de juiste voorbereidingen. Het schip, de uitrusting, het plan, de veiligheid,... alles moet in orde zijn. Eenmaal onderweg is een walnavigator een extra zekerheid en bij complexe technisch problemen help ik je met advies op afstand.

Instructie

Vertrouwd raken met een nieuw schip is van belang voor de gehele bemanning. Als ervaren instructeur neem ik je mee in alle facetten van het (nieuwe) schip. Zeezeilen behoort ook tot de mogelijkheden.